De gegevens voor jouw bestelling worden verwerkt. Dit kan even duren (max. 30 seconden)... een moment geduld.

GAMMA Duo Rolgordijn Draaikiepraam kunststof of aluminium 4101 wit op maat

vanaf 51.00 68.00 / per meter/ p.m.
25% korting vanaf €30.-
Op alle gordijnen ontvang je nu 25% korting bij besteding vanaf 30.-. Uitsluitend geldig op gordijnen. Niet van toepassing op rails en roedes.
Aanbieding nog 9 dagen geldig
Levertijd 15 werkdagen

Duo rolgordijn op maat

Duo rolgordijn op maat

Op maat maken

Stof thuis bekijken?

Dit GAMMA maatwerk duo rolgordijn deels verduisterend 4101 wit kun je helemaal naar jouw wens op maat laten maken. Duo rolgordijnen combineren de veelzijdigheid van een jaloezie met het gemak van een normaal rolgordijn. Een duo rolgordijn, ook wel roljaloezie genoemd, bestaat uit een dubbele stoflaag, waarbij transparante banen afgewisseld zijn met gekleurde banen. Wanneer je het duo rolgordijn beweegt kun je perfect met lichtinval en inkijk spelen. De gekleurde banen zijn van een semi verduisterende stof gemaakt wat je kamer deels kan verduisteren.

Montage
Dit duo rolgordijn kun je op of in het kozijn monteren. Het duo rolgordijn wordt geleverd met een montagehandleiding en alle benodigde montagematerialen.

Meerdere duo rolgordijnen naast elkaar hangen
Wanneer je meerdere duo rolgordijnen wilt bestellen én ze komen op dezelfde hoogte naast elkaar te hangen, dan adviseren we je om deze als set uit te laten voeren. Dit betekent dat de banen van de verschillende duo rolgordijnen in geopende stand netjes uitgelijnd zullen zijn wat resulteert in een mooie, strakke uitstraling.

Onderhoud
Duo rolgordijnen zijn erg onderhoudsvriendelijk. Ze zijn eenvoudig stofvrij te maken met een plumeau of droge microvezel doek.
  • Kleurfamilie Wit
  • Kleurnummer 4101
  • Mate van verduistering 70-90% verduisterend

Dit wordt 'm

GAMMA Duo Rolgordijn Draaikiepraam kunststof of aluminium 4101 wit op maat
GAMMA Duo Rolgordijn Draaikiepraam kunststof of aluminium 4101 wit op maat