De gegevens voor jouw bestelling worden verwerkt. Dit kan even duren (max. 30 seconden)... een moment geduld.

GAMMA Stoffen Lamellen Recht raam 3103 grijs op maat

vanaf 66.75 89.00 / per meter/ p.m.
25% korting vanaf €30.-
Op alle gordijnen ontvang je nu 25% korting bij besteding vanaf 30.-. Uitsluitend geldig op gordijnen. Niet van toepassing op rails en roedes.
Aanbieding nog 9 dagen geldig
Levertijd 15 werkdagen

Op maat maken

Stof thuis bekijken?

Deze stoffen lamellen verduisterend 3103 grijs kun je helemaal naar jouw wens op maat laten maken. Deze lamellen geven je interieur een moderne uitstraling en zijn ideaal bij hoge raampartijen. Je kunt gemakkelijk de mate van lichtinval en inkijk bepalen door de lamellen te draaien. Deze stoffen lamellen zijn verduisterend en dus voor in de slaapkamer, maar ook vochtbestendig dus ook geschikt voor in de keuken of badkamer.

Montage
De lamellen kunnen eenvoudig in of op het kozijn gemonteerd worden. Daarnaast kun je o.a. kiezen aan welke kant je de bediening wilt hebben en welke schuifrichting je wilt. De lamellen worden geleverd met montagehandleiding en alle benodigde montagematerialen.

Onderhoud
Het onderhoud van lamellen is eenvoudig. Met een plumeau kun je de lamellen afstoffen en evt. vlekken kun je met een lichtvochtige doek (zónder schoonmaakmiddel) schoondeppen.
  • Kleurfamilie Grijs
  • Kleurnummer 3103
  • Mate van verduistering 100% verduisterend
  • Kenmerk Vochtbestendig

Dit wordt 'm

GAMMA Stoffen Lamellen Recht raam 3103 grijs op maat
GAMMA Stoffen Lamellen Recht raam 3103 grijs op maat