De gegevens voor jouw bestelling worden verwerkt. Dit kan even duren (max. 30 seconden)... een moment geduld.

GAMMA Dubbel plisségordijn Draaikiepraam hout 8202 creme op maat

vanaf 28.50 38.00 / per meter/ p.m.
25% korting vanaf €30.-
Op alle gordijnen ontvang je nu 25% korting bij besteding vanaf 30.-. Uitsluitend geldig op gordijnen. Niet van toepassing op rails en roedes.
Aanbieding nog 9 dagen geldig
Levertijd 15 werkdagen

Plisségordijn op maat

Plisségordijn op maat

Dit Plisségordijn is niet in standaardmaten verkrijgbaar. Maak je plisségordijn volledig op maat.
Op maat maken

Stof thuis bekijken?

Dit maatwerk dupli plisségordijn verduisterend 8202 crème maken we naar jouw wens op maat. Dit dupli plisségordijn is gemaakt van een verduisterende stof, wat ideaal is voor in je slaapkamer. Ook is de stof vochtbestendig, waardoor het ook in de badkamer gebruikt kan worden. Je kunt kiezen voor een top-down model, waarbij je de stof van boven naar beneden trekt, net als bij een rolgordijn. Óf voor een top-down bottom-up model, waarbij de stof zowel aan de boven- als onderzijde te bewegen is. Dit maakt het ideaal voor als je wilt genieten van een natuurlijke lichtinval, maar ook gesteld bent op je privacy. Daarnaast kun je voor verschillende bedieningsmogelijkheden en profielkleuren kiezen. Op deze manier stel je stap voor stap helemaal zelf je eigen plisségordijn samen en hoef je deze thuis alleen nog maar op te hangen.

Energiebesparend
De honingraatstructuur werkt isolerend door de stilstaande lucht tussen de stoflagen. Dit zorgt in de winter voor 45% minder warmteverlies door het raam, waardoor je de warmte in huis houdt. In de zomer werkt dit het tegenovergestelde en laat je hierdoor juist de warmte buiten.

Montage
Dit plisségordijn is te monteren in ca. 25 minuten. Het plisségordijn wordt geleverd met een montagehandleiding en alle benodigde montagematerialen.

Onderhoud
Met een plumeau afstoffen en evt. vlekken met een licht vochtige doek zónder schoonmaakmiddel schoondeppen.
  • Kleurnummer 8202
  • Mate van verduistering 100% verduisterend
  • Kenmerk Vochtbestendig

Dit wordt 'm

GAMMA Dubbel plisségordijn Draaikiepraam hout 8202 creme op maat
GAMMA Dubbel plisségordijn Draaikiepraam hout 8202 creme op maat