De gegevens voor jouw bestelling worden verwerkt. Dit kan even duren (max. 30 seconden)... een moment geduld.
Wis filters
Sorteer op
vouwgordijnstof-kelvin-4887-off-white
Vouwgordijnstof Kelvin 4887 off white op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Warm wit Deze basisstof is toepasbaar in vele interieurs. De stof heeft een mooie uitstraling dankzij het gebruik van verschillende kleuren garens.
vouwgordijnstof-jula-4861-kh-mint
Vouwgordijnstof Jula 4861 kh mint op maat Mate van verduistering: Inbetween | Kleurfamilie: Groen | Kenmerk: Gerecycled Deze linnenlook transparant is 100% gemaakt van gerecyclede PET flessen en heeft een eco-verzwaringsband. Doordat de stof kamerhoog is, krijg je een prachtig naadloos gordijn.
vouwgordijnstof-jula-4862-kh-faded-blue
Vouwgordijnstof Jula 4862 kh faded blue op maat Mate van verduistering: Inbetween | Kleurfamilie: Blauw | Kenmerk: Gerecycled Deze linnenlook transparant is 100% gemaakt van gerecyclede PET flessen en heeft een eco-verzwaringsband. Doordat de stof kamerhoog is, krijg je een prachtig naadloos gordijn.
vouwgordijnstof-jula-4863-kh-sky
Vouwgordijnstof Jula 4863 kh sky op maat Mate van verduistering: Inbetween | Kleurfamilie: Blauw | Kenmerk: Gerecycled Deze linnenlook transparant is 100% gemaakt van gerecyclede PET flessen en heeft een eco-verzwaringsband. Doordat de stof kamerhoog is, krijg je een prachtig naadloos gordijn.
vouwgordijnstof-jula-4864-kh-silver
Vouwgordijnstof Jula 4864 kh silver op maat Mate van verduistering: Inbetween | Kleurfamilie: Grijs | Kenmerk: Gerecycled Deze linnenlook transparant is 100% gemaakt van gerecyclede PET flessen en heeft een eco-verzwaringsband. Doordat de stof kamerhoog is, krijg je een prachtig naadloos gordijn.
vouwgordijnstof-jula-4865-kh-pewter
Vouwgordijnstof Jula 4865 kh pewter op maat Mate van verduistering: Inbetween | Kleurfamilie: Grijs | Kenmerk: Gerecycled Deze linnenlook transparant is 100% gemaakt van gerecyclede PET flessen en heeft een eco-verzwaringsband. Doordat de stof kamerhoog is, krijg je een prachtig naadloos gordijn.
vouwgordijnstof-jula-4866-kh-black
Vouwgordijnstof Jula 4866 kh black op maat Mate van verduistering: Inbetween | Kleurfamilie: Zwart | Kenmerk: Gerecycled Deze linnenlook transparant is 100% gemaakt van gerecyclede PET flessen en heeft een eco-verzwaringsband. Doordat de stof kamerhoog is, krijg je een prachtig naadloos gordijn.
vouwgordijnstof-kelvin-4890-zilver
Vouwgordijnstof Kelvin 4890 zilver op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Grijs Deze basisstof is toepasbaar in vele interieurs. De stof heeft een mooie uitstraling dankzij het gebruik van verschillende kleuren garens.
vouwgordijnstof-mads-4919-pebble
Vouwgordijnstof Mads 4919 pebble op maat Mate van verduistering: 100% verduisterend | Kleurfamilie: Beige Mads is de perfecte gordijnstof voor de uitslapers. Deze black-out verduistert volledig en heeft een mooie, linnenlook. Let op: Door confectie ontstaan bij de naden kleine gaatjes die fel licht doorlaten.
vouwgordijnstof-kelvin-4892-licht-grijs
Vouwgordijnstof Kelvin 4892 licht grijs op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Grijs Deze basisstof is toepasbaar in vele interieurs. De stof heeft een mooie uitstraling dankzij het gebruik van verschillende kleuren garens.
vouwgordijnstof-kelvin-4891-grijs
Vouwgordijnstof Kelvin 4891 grijs op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Grijs Deze basisstof is toepasbaar in vele interieurs. De stof heeft een mooie uitstraling dankzij het gebruik van verschillende kleuren garens.
vouwgordijnstof-jula-4860-kh-sand
Vouwgordijnstof Jula 4860 kh sand op maat Mate van verduistering: Inbetween | Kleurfamilie: Beige | Kenmerk: Gerecycled Deze linnenlook transparant is 100% gemaakt van gerecyclede PET flessen en heeft een eco-verzwaringsband. Doordat de stof kamerhoog is, krijg je een prachtig naadloos gordijn.

Handig om te weten

  • Gratis bezorgd in je bouwmarkt
  • Afhalen in de bouwmarkt of thuisbezorgd binnen 4 tot 8 weken
  • Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van getoonde foto's
  • Aanpassen, ruilen of retourneren is niet mogelijk

 

Prijsoverzicht thuisbezorgen

  • (Vouw)gordijnen € 14.95
  • Kleurstalen gratis (via brievenbuspost)

 

Vouwgordijnen op maat kopen bij GAMMA 

Vouwgordijnen op maat die perfect in je interieur passen? Daarvoor ben je bij GAMMA aan het juiste adres. Vouwgordijnen maken een ruimte direct warm en sfeervol. Van een modern tot een landelijk interieur, met een lichtdoorlatend vouwgordijn creëer je in een handomdraai een mooie lichtinval, terwijl je toch van veel privacy geniet. Met een vouwgordijn verduisterend op maat realiseer je op ieder moment een heerlijk donkere kamer, zelfs als de zon buiten fel schijnt. Ook voor slaapkamers en kinderkamers zijn verduisterende vouwgordijnen ideaal. En er zijn nog meer voordelen: met gevoerde vouwgordijnen op maat bespaar je namelijk ook energie. Zwaardere voeringsstoffen hebben direct effect op je stookkosten. In de zomer houden ze juist de warmte buiten. Ook klinkt je huis minder hol, want vouwgordijnen absorberen en dempen het geluid. De keuze aan vouwgordijnen is groot bij GAMMA. Bij ons kun je een vouwgordijn op maat laten maken door zelf aan de slag te gaan. Via de GAMMA-website stel je jouw vouwgordijnen op maat precies naar je smaak samen, perfect passend. Bepaal de hoogte en breedte en kies uit alle verschillende soorten stoffen en designs.

Vouwgordijn op maat laten maken, met of zonder baleinen 

Bij het samenstellen van een vouwgordijn verduisterend op maat krijg je de keuze om baleinen aan je vouwgordijnen op maat toe te voegen. Baleinen zijn horizontale latjes die in een tunnel door de stof lopen. Hierdoor wordt het doek gelijkmatig opgevouwen als je het ophijst en komt je vouwgordijn netjes strak te hangen. Zonder baleinen hebben je vouwgordijnen een wat lossere en nonchalante uitstraling. Wil je baleinen? Geef dan eenvoudig op de site aan of deze voor of achter moeten komen. Bij een vouwgordijn verduisterend op maat met baleinen achter zitten de baleinen aan de raamzijde. Dat geeft een strak en modern effect. Vouwgordijnen op maat met baleinen voor hebben de baleinen aan de kamerzijde. Dat geeft een speels effect. Een vouwgordijn zonder baleinen is alleen geschikt bij ongevoerde soepele stoffen. Het vouwgordijn wordt opgetrokken in losse plooien en valt nonchalant.

Alle soorten vouwgordijnen op maat bij GAMMA 

Vouwgordijnen maken het mogelijk om je interieur net dat extra warme gevoel te geven. Een vouwgordijn op maat laten maken doe je bij GAMMA, snel en precies zoals jij het wilt. Heb je hulp nodig bij het maken van vouwgordijnen? Dan helpt een van onze medewerkers je graag in een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt.